Uwaga |
---|
Potrawy z kasz i mąki/Pyzy nadziewane
Przejdź do nawigacji
Przejdź do wyszukiwania
<<< Dane tekstu >>> | |
Autor | |
Tytuł | Potrawy z kasz i mąki |
Wydawca | Towarzystwo Wydawnicze „BLUSZCZ“ |
Data wydania | 1931 |
Druk | Zakł. Graf. Tow. Wyd. „BLUSZCZ“ |
Miejsce wyd. | Warszawa |
Źródło | Skany na Commons |
Inne | Cały tekst |
Indeks stron |
Tekst jest własnością publiczną (public domain). Szczegóły licencji na stronie autora: Elżbieta Kiewnarska.
Kategorie:
- Potrawy z kasz i mąki
- Kulinaria/Pyzy z farszem mięsnym
- Kulinaria/Pyzy nadziewane przetworami owocowymi
- Kulinaria/Pyzy drożdżowe na parze
- Kulinaria/Potrawy z mleka
- Kulinaria/Pyzy jajeczne
- Kulinaria/Potrawy z cebuli
- Kulinaria/Pyzy z farszem warzywnym
- Kulinaria/Potrawy z marmolady z owoców
- Kulinaria/Potrawy z powideł