Uwaga |
---|
Przypis do tej strony
Bibliographic details for Najnowsza kuchnia/Kotlety bite z kuropatw lub z jarząbków (Salmis)
- Page name: Najnowsza kuchnia/Kotlety bite z kuropatw lub z jarząbków (Salmis)
- Author: Wedateka, archiwa contributors
- Publisher: Wedateka, archiwa, .
- Date of last revision: 16 październik 2017 23:38 UTC
- Date retrieved: 27 kwiecień 2024 20:52 UTC
- Permanent URL: https://wedateka.pl/index.php?title=Najnowsza_kuchnia/Kotlety_bite_z_kuropatw_lub_z_jarz%C4%85bk%C3%B3w_(Salmis)&oldid=165130
- Page Version ID: 165130
Citation styles for Najnowsza kuchnia/Kotlety bite z kuropatw lub z jarząbków (Salmis)
APA style
Najnowsza kuchnia/Kotlety bite z kuropatw lub z jarząbków (Salmis). (2017, październik 16). Wedateka, archiwa, . Retrieved 20:52, kwiecień 27, 2024 from https://wedateka.pl/index.php?title=Najnowsza_kuchnia/Kotlety_bite_z_kuropatw_lub_z_jarz%C4%85bk%C3%B3w_(Salmis)&oldid=165130.
MLA style
"Najnowsza kuchnia/Kotlety bite z kuropatw lub z jarząbków (Salmis)." Wedateka, archiwa, . 16 paź 2017, 23:38 UTC. 27 kwi 2024, 20:52 <https://wedateka.pl/index.php?title=Najnowsza_kuchnia/Kotlety_bite_z_kuropatw_lub_z_jarz%C4%85bk%C3%B3w_(Salmis)&oldid=165130>.
MHRA style
Wedateka, archiwa contributors, 'Najnowsza kuchnia/Kotlety bite z kuropatw lub z jarząbków (Salmis)', Wedateka, archiwa, , 16 październik 2017, 23:38 UTC, <https://wedateka.pl/index.php?title=Najnowsza_kuchnia/Kotlety_bite_z_kuropatw_lub_z_jarz%C4%85bk%C3%B3w_(Salmis)&oldid=165130> [accessed 27 kwiecień 2024]
Chicago style
Wedateka, archiwa contributors, "Najnowsza kuchnia/Kotlety bite z kuropatw lub z jarząbków (Salmis)," Wedateka, archiwa, , https://wedateka.pl/index.php?title=Najnowsza_kuchnia/Kotlety_bite_z_kuropatw_lub_z_jarz%C4%85bk%C3%B3w_(Salmis)&oldid=165130 (accessed kwiecień 27, 2024).
CBE/CSE style
Wedateka, archiwa contributors. Najnowsza kuchnia/Kotlety bite z kuropatw lub z jarząbków (Salmis) [Internet]. Wedateka, archiwa, ; 2017 paź 16, 23:38 UTC [cited 2024 kwi 27]. Available from: https://wedateka.pl/index.php?title=Najnowsza_kuchnia/Kotlety_bite_z_kuropatw_lub_z_jarz%C4%85bk%C3%B3w_(Salmis)&oldid=165130.
Bluebook style
Najnowsza kuchnia/Kotlety bite z kuropatw lub z jarząbków (Salmis), https://wedateka.pl/index.php?title=Najnowsza_kuchnia/Kotlety_bite_z_kuropatw_lub_z_jarz%C4%85bk%C3%B3w_(Salmis)&oldid=165130 (last visited kwiecień 27, 2024).
BibTeX entry
@misc{ wiki:xxx, author = "Wedateka, archiwa", title = "Najnowsza kuchnia/Kotlety bite z kuropatw lub z jarząbków (Salmis) --- Wedateka, archiwa{,} ", year = "2017", url = "https://wedateka.pl/index.php?title=Najnowsza_kuchnia/Kotlety_bite_z_kuropatw_lub_z_jarz%C4%85bk%C3%B3w_(Salmis)&oldid=165130", note = "[Online; accessed 27-kwiecień-2024]" }
When using the LaTeX package url (\usepackage{url}
somewhere in the preamble) which tends to give much more nicely formatted web addresses, the following may be preferred:
@misc{ wiki:xxx, author = "Wedateka, archiwa", title = "Najnowsza kuchnia/Kotlety bite z kuropatw lub z jarząbków (Salmis) --- Wedateka, archiwa{,} ", year = "2017", url = "\url{https://wedateka.pl/index.php?title=Najnowsza_kuchnia/Kotlety_bite_z_kuropatw_lub_z_jarz%C4%85bk%C3%B3w_(Salmis)&oldid=165130}", note = "[Online; accessed 27-kwiecień-2024]" }