Uwaga |
---|
Potrawy i konserwy z grzybów/Grzyby duszone
< Potrawy i konserwy z grzybów
Przejdź do nawigacji
Przejdź do wyszukiwania
Wersja z dnia 23:36, 16 paź 2017 autorstwa imported>AkBot (bot przenosi kategorie kulinarne)
<<< Dane tekstu >>> | |
Autor | |
Tytuł | Potrawy i konserwy z grzybów |
Data wydania | 1927-1939 |
Wydawnictwo | Towarzystwo Wydawnicze „BLUSZCZ“ |
Drukarz | Zakł. Graf. Tow. Wyd. „BLUSZCZ“ |
Miejsce wyd. | Warszawa |
Źródło | Skany na Commons |
Inne | Cały rozdział II |
Indeks stron |
{{#lst:Strona:Potrawy i konserwy z grzybów.pdf/11|prz12}}
Przypisy
Tekst jest własnością publiczną (public domain). Szczegóły licencji na stronie autora: Elżbieta Kiewnarska.