Uwaga |
---|
Jedz ryby/Karp pieczony w słoninie
< Jedz ryby
Przejdź do nawigacji
Przejdź do wyszukiwania
Wersja z dnia 02:28, 17 paź 2017 autorstwa imported>AkBot (bot przenosi kategorie kulinarne)
<<< Dane tekstu >>> | |
Autor | |
Tytuł | Jedz ryby |
Podtytuł | Przepisy przyrządzania karpia i innych ryb słodkowodnych |
Wydawca | Wydawnictwo Związku Organizacyj Rybackich Rzeczypospolitej Polskiej |
Data wydania | 1930 |
Druk | St. Niemiry Syn i S-ka Zakłady graficzne E. i dra K. Koziańskich |
Miejsce wyd. | Warszawa |
Źródło | Skany na Commons |
Inne | Cały tekst |
Indeks stron |
Tekst jest własnością publiczną (public domain). Szczegóły licencji na stronie autora: Elżbieta Kiewnarska.