Uwaga
Serwis Wedateka jest portalem tematycznym prowadzonym przez Grupę Wedamedia. Aby zostać wedapedystą, czyli Użytkownikiem z prawem do tworzenia i edycji artykułów, wystarczy zarejestrować się na tej witrynie poprzez złożenie wniosku o utworzenie konta, co można zrobić tutaj. Liczymy na Waszą pomoc oraz wsparcie merytoryczne przy rozwoju także naszych innych serwisów tematycznych.

Przysmaczki polskiej kuchni

Z Wedateka, archiwa
Przejdź do nawigacji Przejdź do wyszukiwania
>>> Dane tekstu >>>
Autor Zenonim Ancyporowicz
Tytuł Przysmaczki polskiej kuchni
Data wydania 1850
Druk Julian Kaczanowski
Miejsce wyd. Warszawa
Źródło Skany na Commons
Inne Cały zbiór
Pobierz jako: Pobierz Cały zbiór jako ePub Pobierz Cały zbiór jako PDF Pobierz Cały zbiór jako MOBI
Plik:Ancyporowicz Zenonim - Przysmaczki polskiej kuchni.djvu
Indeks stron

SPIS RZECZY:
 7
PRZEPISY KUCHARSKIE:
 13
Poniedziałek. Kwiat dyni 
 14
Środa. Wyborna kasza 
 16
Czwartek. Mokre faworki 
 17
 18
Sobota. Rybne kotlety 
 19






Tekst jest własnością publiczną (public domain). Szczegóły licencji na stronie autora: Zenonim Ancyporowicz.