365 obiadów za 5 złotychLucyna Ćwierczakiewiczowa - 365 obiadów za 5 złotych.djvu/2
[301]{{#lst:Strona:Lucyna Ćwierczakiewiczowa - 365 obiadów za 5 złotych.djvu/364|spis}} [302]{{#lst:Strona:Lucyna Ćwierczakiewiczowa - 365 obiadów za 5 złotych.djvu/365|spis}} [303]{{#lst:Strona:Lucyna Ćwierczakiewiczowa - 365 obiadów za 5 złotych.djvu/366|spis}} [304]{{#lst:Strona:Lucyna Ćwierczakiewiczowa - 365 obiadów za 5 złotych.djvu/367|spis}} [305]{{#lst:Strona:Lucyna Ćwierczakiewiczowa - 365 obiadów za 5 złotych.djvu/368|spis}} [306]{{#lst:Strona:Lucyna Ćwierczakiewiczowa - 365 obiadów za 5 złotych.djvu/369|spis}} [307]{{#lst:Strona:Lucyna Ćwierczakiewiczowa - 365 obiadów za 5 złotych.djvu/370|spis}} [308]{{#lst:Strona:Lucyna Ćwierczakiewiczowa - 365 obiadów za 5 złotych.djvu/371|spis}} [309]{{#lst:Strona:Lucyna Ćwierczakiewiczowa - 365 obiadów za 5 złotych.djvu/372|spis}} [310]{{#lst:Strona:Lucyna Ćwierczakiewiczowa - 365 obiadów za 5 złotych.djvu/373|spis}} [311]{{#lst:Strona:Lucyna Ćwierczakiewiczowa - 365 obiadów za 5 złotych.djvu/374|spis}} [312]{{#lst:Strona:Lucyna Ćwierczakiewiczowa - 365 obiadów za 5 złotych.djvu/375|spis}}
|
Przypisy
- ↑ Aby ułatwić korzystanie z przepisów, podajemy przeliczenie używanych w książce miar na współczesne jednostki:
Jednostki wagi: 1 funt = 0,5 kg
Jednostki objętości: 1 garniec = 4 l; 1 kwarta = 1 l; 1 kwaterka = 0,25 l